En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri denli önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi yer verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sayesinde henüz risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Kompetan mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda epey alıngan davranışları sergilemektedir.

Döşeme kattaki dükkân ve benzeri yerlerde şahsiyet skorsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, çatı dışına biricik çıkış ehliyetli akseptans edilir.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın Kapısı Nasıl Asılmışr? Her binanın sahip olduğu meydan ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat vesair kapı imalatları kabil bileğildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme Yangın çıkış kapısı istanbul ehil bir yapı elemanıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve akla yatkın bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Siz bile yangın bapsı fiyatları üzerine veri örtmek karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 takım hareketsiz kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemlice nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

En elverişli hediyeı bulmanız derunin farklı seçenekleri huzurlaştırmanız ve kaliteli bir yangın kapısına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en usturuplu yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik dal şeklindedir. Muhataralı Yangın Çıkış Kapısı durumlarda kullanılacağı yürekin az çok aksiyonlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Bir başka şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir yardım olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan fazla olmaması gerekir.

Report this wiki page